Зареєструватись
Головна » Новини

     Сьогодні, як ніколи,  зростає співпраця навчальних закладів  з працівниками правоохоронних органів та соціальних служб. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

23 лютого 2016 року за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання на базі ВХПУ №3 проведено університет правових знань «Молодь і закон». Лектором даного заходу була дільничий інспектор поліції м. Івано-Франківська Порохницька Наталя Василівна.

    Під час зустрічі Наталя Василівна ознайомила учнів з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі, та мірами відповідальності за них. Порохницька Н.В. детально наголосила учням про їх права та обов’язки.

... Читати далі »
Просмотров: 477 | Додав: ifdcev | Дата: 25.02.2016

       Відповідно до Програми розвитку освіти Прикарпаття на 2016-2023 роки департаментом освіти і науки облдержадміністрації та Івано-Франківським державним центром естетичного виховання сьогодні в обласній філармонії відбувся конкурс хореографічних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, з метою збереження, розвитку та популяризації танцювального мистецтва, підвищення виконавської майстерності та сценічної культури.

     У конкурсі взяли участь понад 500 учнів, які представляли 20 найкращих танцювальних колективів у різних жанрах.

      Із вітальним словом до учасників заходу звернувся директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Віктор Кімакович та голова журі, головний балетмейстер Національного академічного гуцульського ансамблю пісні і танцю «Гуцулія», голова Іва ... Читати далі »

Просмотров: 396 | Додав: ifdcev | Дата: 25.02.2016