Головна » Новини » Зустріч з представником правоохоронних органів
14:48
Зустріч з представником правоохоронних органів

     Сьогодні, як ніколи,  зростає співпраця навчальних закладів  з працівниками правоохоронних органів та соціальних служб. Адже профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

23 лютого 2016 року за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання на базі ВХПУ №3 проведено університет правових знань «Молодь і закон». Лектором даного заходу була дільничий інспектор поліції м. Івано-Франківська Порохницька Наталя Василівна.

    Під час зустрічі Наталя Василівна ознайомила учнів з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі, та мірами відповідальності за них. Порохницька Н.В. детально наголосила учням про їх права та обов’язки.

Також гостя розповіла присутнім про те, в чому полягає відмінність адміністративної і кримінальної відповідальності, які матеріальні стягнення несуть батьки тих дітей, хто ступив на шлях дрібних крадіжок, здійснює тілесні ушкодження одноліткам, займається шахрайством і вимаганням.

   Учні ВХПУ №3 мали можливість задавати питання, які їх хвилюють та отримати на них кваліфіковану та повну відповідь.

Переглядів: 478 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись