Зареєструватись
Головна » Новини

          05 листопада 2015 р. на базі Івано-Франківського вищого професійного училища сервісного обслуговування техніки , відбувся університет «Молодь обирає здоров'я» на тему: «Гінекологічні захворювання, їх вплив на майбутнє материнство», організований методистом ІФДЦЕВ Світланою Михайлівною Деделюк.   На заході були присутні учні та викладачі ВПУСОТ

            Лікар-гінеколог Людмила  Петрівна Кульчицька розповіла про актуальність  формування в учнів відповідального ставлення до репродуктивного здоров'я, закладання основ до відповідального батьківства в майбутньому.

 

 

Просмотров: 506 | Додав: ifdcev | Дата: 06.11.2015

5 листопада  на базі вищого художнього професійного училища №3 м.Івано-Франківська та 10 листопада на базі Івано-Франківського технікуму ресторанного сервісу і туризму НУХТ  відбулося справжнє  свято художнього слова – обласний конкурс поезії серед учнів професійно-технічних та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ р.а., присвячений 160-річчю від дня народження І.Я.Франка.

Ювілей великого Каменяра, який світ відзначатиме у 2016 році, надихнув організаторів і  учасників конкурсу на нове та сучасне прочитання Франка, розуміння його глибокої думки і «віщих слів», адресованих нащадкам. З абсолютною точністю з подіями сьогодення  перегукувалися прочитані тексти з «Мойсея», «Не пора, не пора», «Великі роковини», «Каменярі» та ін.

Франко   звучав у діалогах читців та композиціях по різному: закоханий і збентежений, тонких і чуттєвий, незламний і рішучий…

Та ... Читати далі »

Просмотров: 366 | Додав: ifdcev | Дата: 06.11.2015