Зареєструватись
Головна » Новини

      29 жовтня відбувся семінар-практикум учителів музичного мистецтва, художньої культури, керівників  музичних гуртків на тему: «Специфіка вокальної техніки у естрадному мистецтві.

      Даний захід проведено методистами ІФДЦЕВ спільно з завідувачем лабораторії дисциплін художньо-естетичного циклу ІППО Римаром В. А. на базі Інституту післядипломної педагогічної освіти.

      На семінарі проводився майстер-клас Заслуженого діяча мистецтв, професора Інституту культури і мистецтв ПНУ ім.В.Стефаника, композитора Домшинського В.В.

      Володимир Васильович провів теоретичну та практичну роботу згідно даної тематики. У практичних заняттях взяли участь керівник гуртка Івано-Франківського державного центру естетичного виховання, співачка, л ... Читати далі »

Просмотров: 383 | Додав: ifdcev | Дата: 30.10.2015

      29 жовтня 2015 року в Івано-Франківському професійному ліцеї автомобільного транспорту і будівництва, методистом Івано-Франківського державного центру естетичного виховання Капанюк О. І. проведено Університет правових знань “Молодь і закон”.

       Юрист, проректор з виховної роботи Івано-Франківського університету права імені Короля Данила Галицького Олег Ігорович Андрухів висвітлював перед ліцеїстами тему: “Місце громадянина у правовій державі: основоположні права, свободи та обов’язки”.         

       На даному заході піднято низку важливих питань, а саме: важливі елементи конституційно-правового статусу особи в Україні, тобто засади, на основі яких здійснюються права, свободи та обов'язки особи і визначається місце особи в державі та суспільстві.

   ... Читати далі »

Просмотров: 355 | Додав: ifdcev | Дата: 30.10.2015