Головна » Новини » Відбулась зустріч з героєм АТО
12:18
Відбулась зустріч з героєм АТО

       У житті кожного народу є свої герої. Українська політична нація ще досить молода, і зараз саме той час, коли починають з’являтися наші герої. Ними з упевненістю можна називати тих українських солдатів, які воюють в зоні АТО. Щодня ми чуємо новини про те, скільки бійців загинуло, скільки було поранено. Багато з них залишаться інвалідами назавжди.

       Багато українців перейнялися цією боротьбою, тому бойові подвиги наших бійців не можуть бути забуті ні чиновниками,  ні державними службовцями, і вже ніяк не будуть забуті народом України, який складається зі звичайних людей.

       В зв’язку з делегуванням повноважень Івано-Франківському державному центру естетичного виховання щодо проведення героїко-патріотичних заходів у професійно-технічних начальних закладах області проводяться тематичні зустрічі з воїнами АТО.

       Прикладом цього стало проведення 26 листопада 2015 року у ДПТНЗ «Івано-Франківський професійний ліцей автомобільного транспорту і будівництва» зустрічі з волонтерами добровольчого батальйону «Азов», а саме з  начальником штабу ЦЗ Янковським Андрієм. Учням ліцею було продемонстровано відеофільм, відзнятий безпосередньо в зоні АТО, про бійців батальйону «Азов».

       Після показу Андрій влаштував з ліцеїстами тематичну дискусію та обговорення, разом проаналізували порушену у фільмі проблематику.

       Думається, що впевненість у майбутньому власної сім’ї дуже важлива для всіх громадян України, в тому числі і молоді. Всім варто замислитись над тим, що свобода і незалежність нашої держави починається із переосмислення всіх пріоритетів, які кожен із нас ставить перед собою.

       Слава Україні!!! Героям Слава!!!

Переглядів: 358 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись