Зареєструватись
Головна » Новини

           01-07 грудня 2015 р., в у фортечній галереї "Бастіон", за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання спільно з департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації,  обласним лікувально-фізкультурним  центром  «Здоров´я» і обласним  Комітетом товариства Червоного Хреста,  триває обласний конкурс плакатів серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та учнів ПТНЗ під девізом: «СНІД – стосується кожного».

        Захід приурочено до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом,   згідно програми Національної  координаційної ради з питань запобігання поширення ВІЛ-інфекції/СНІДу, спрямованого на вдосконалення багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед студентської та учнівської молоді, з ... Читати далі »

Просмотров: 395 | Додав: ifdcev | Дата: 03.12.2015

2 грудня розпочався традиційний конкурс театрів фольклору та драматичних колективів професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, який триватиме впродовж місяця. Аматорські колективи Рогатинського державного аграрного коледжу, Бурштинського торговельно-економічного КНТЕУ та Бурштинського енергетичного коледжу ІФНТУНГ представили цікаві та змістовні літературно-музичні композиції, обряди.

Головна мета проведення конкурсу - залучення підлітків до відродження народних традицій, пропаганди українського фольклору та етнографії, збереження звичаїв та обрядів серед учнівської та студентської  молоді, залучення її до участі в національно-релігійних святах, забезпечення змістовного дозвілля.

Просмотров: 295 | Додав: ifdcev | Дата: 03.12.2015