Зареєструватись
Головна » Новини

                                     Скажемо СНІДу НІ!!! Майбутнє без СНІДу

           01-07 грудня 2016 р., у фортечній галереї "Бастіон", за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання спільно з департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації,  обласним лікувально-фізкультурним  центром  «Здоров´я» і обласним  Комітетом товариства Червоного Хреста,  триває обласний конкурс плакатів серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та учнів ПТНЗ під девізом: «Скажемо СНІДу НІ!!! Майбутнє без СНІДу».

   Захід приурочено до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом,   згідно програми Національної  ... Читати далі »

Просмотров: 473 | Додав: ifdcev | Дата: 01.12.2016

Відбувся семінар-практикум

      музичних  керівників

 

           30 листопада на базі Івано-Франківського  базового медичного        коледжу  відбувся семінар-практикум  керівників музичних гуртків професійно технічних та вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації на тему «Специфіка вокальної техніки у естрадному мистецтві».                                       

          & ... Читати далі »

Просмотров: 378 | Додав: ifdcev | Дата: 01.12.2016

Обласний семінар керівників вокальних колективів                          

 

      29 листопада 2016 р. на базі будинку дитячої та юнацької творчості Коломийської міської ради відбувся обласний семінар керівників вокальних колективів. Організатор семінару – Івано- Франківський державний центр естетичного виховання. В семінарі взяли участь керівники вокальних колективів всіх районів та міст області, крім Городенківського та Долинського районів.

      На семінарі були представлені майстер- класи на базі «Любин хор» та зразкового вокального ансамблю «Карпатське  джерельце» (керівники Любов Кирничук та Мирослав Попович). Учасники семінару познайомились з досвідом роботи цих керівників  та самі ... Читати далі »

Просмотров: 419 | Додав: ifdcev | Дата: 01.12.2016