Зареєструватись
Головна » Новини

 

Шановний Михайле Володимировичу!

      Прийміть найщиріші вітання від колективу ІФДЦЕВ,  з нагоди  нагородження орденом «За заслуги» ІІІ ступеня (УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №495/2016 Про відзначення державними нагородами України з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва).

     Бажаємо  Вам незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні  всього задуманого на довгі-довгі роки та нових здобутків у роботі.

 Хай Ваша енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал завжди супроводжують Вас.

 

Просмотров: 334 | Додав: ifdcev | Дата: 11.11.2016

       Івано-Франківським  державним  центром естетичного виховання   9 листопада на базі коледжу  фізичного  виховання  та 10 листопада  на базі ЦПТО № 1 м.Івано-Франківська  було проведено  обласний конкурс  поезії  присвячений Дню української мови та писемності,  який   відкрив  широкі можливості для залучення учнів та студентів до тих безцінних  духовних  скарбів.                       
        З  метою пропаганди українського поетичного  слова,  виявлення обдарованої молоді,  розвитку емоційності  та художнього слова, удосконалення  мистецтва живого мовлення , залучення молоді до книги  як джерела знань,глибокого вивчення культури нашого краю, віками надбаних  розумом і таланто ... Читати далі »

Просмотров: 428 | Додав: ifdcev | Дата: 11.11.2016

 

   10 листопада  на базі   вищого професійного училища № 13    м. Івано-Франківська  відбувся університет «Молодь обирає здоров'я» на тему: «Венеричні захворювання: види, причини, лікування».   На заході були присутні учні, заступник директора з виховної роботи, викладачі, майстри та  вихователі навчального закладу.

              Про важливість і актуальність запобігання венеричних захворювань та їх профілактики серед молоді,  розповів лікар-дерматовенеролог Бабчук Олег Михайлович

 

 

Просмотров: 317 | Додав: ifdcev | Дата: 11.11.2016