Головна » Новини » Завершився обласний конкурс "Україна - це ми"
10:56
Завершився обласний конкурс "Україна - це ми"

         Завершився обласний конкурс аматорських колективів професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, творчі звіти «Україна – це ми».

          Конкурс тривав впродовж березня. Члени журі переглянули аматорські колективи  близько 50 навчальних закладів області.  

Слід відзначити, що цьогорічний конкурс об'єднав колективи у побудові звітних програм своєю назвою. «Україна – це ми!» - лунало зі сцен. Україна була у вінку пісень, танців, композицій, які натхненно виконували студенти та учні, демонструючи  творчі здобутки - результати своєї позаурочної діяльності.

      Мистецька  палітра творчих звітів широко представлена різножанровістю. Керівники колективів з відповідальністю та відповідно до вимог конкурсу представили свої напрацювання.

Голова журі, директор ІФДЦЕВ, Заслужений працівник культури України Кузбит М.В. відзначив, що молодь  на цьогорічному конкурсі  продемонструвала особливу «душевну творчу відвертість», виконуючи новий матеріал (музичний, танцювальний, поетичний), який «болить», через який можна передати свою патріотичну позицію, своє співпереживання за долю України.

       Кращі колективи, переможці обласного конкурсу будуть запрошені до участі у благодійних концертах, які Івано-Франківський центр естетичного виховання планує провести у травні-червні цього року. 

Переглядів: 922 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись