Головна » Новини » Завершився обласний конкурс аматорських  колективів (творчий звіт) «Україна - єдина країна»
10:45
Завершився обласний конкурс аматорських  колективів (творчий звіт) «Україна - єдина країна»

Завершився обласний конкурс аматорських 

                    колективів (творчий звіт) «Україна - єдина країна»

 

         З 5 по 18 березня проходив обласний конкурс аматорських  колективів (творчий звіт) «Україна - єдина країна» серед закладів професійно-технічної та вищої освіти області.

          Організатори конкурсу – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

        Метою конкурсу було покращення творчих здібностей учнівської та  студентської молоді у різних видах мистецтва, сприяння подальшому розвитку їх обдарувань, збагачення репертуару і підвищення виконавської майстерності, подальшого розвитку і популяризації аматорського мистецтва, виховання у молоді загальнолюдської культури, залучення її до джерел народної творчості.

      Керівники колективів продемонстрували високий професіоналізм, творчий підхід, використали цікавий репертуар та гідно показали мистецький потенціал своїх вихованців. У програмі творчого звіту пролунали мелодійні, ліричні та запальні танцювальні композиції, народні та сучасні твори, кращі зразки української пісенної спадщини,  які були виконані  малими вокальними, хоровими та інструментальними колективами.

        У конкурсі взяли участь 1043 учні та студенти із 19 закладів професійно-технічної освіти  та  17 закладів  вищої освіти області.

            Переможці обласного конкурсу аматорських  колективів (творчого звіту) «Україна - єдина країна» серед закладів професійно-технічної та вищої освіти, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів будуть рекомендовані для участі в обласному конкурсі «Бурштинове намисто» присвяченому Дню матері.

 

Переглядів: 341 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись