Головна » Новини » Відбувся обласний конкурс хорових колективів
09:35
Відбувся обласний конкурс хорових колективів

Відбувся обласний конкурс хорових колективів

 

З 12 по 14 березня вперше відбувся обласний конкурс хорових колективів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти. В конкурсі взяли участь 21 колектив з 17 районів (міст) нашої області. Загальна кількість – 834 учасники.

Організатори конкурсу – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

Головна мета проведення конкурсу – збереження традицій української пісенної творчості та хорового мистецтва, розвитку та підвищення рівня виконавської майстерності учасників, збагачення репертуару новими композиціями, активізація діяльності та підтримка постійно діючих колективів.

Впродовж трьох днів хорові колективи, показали належний художній рівень, високу сценічну культуру хорового співу розмаїття костюмів. У виконанні учасників звучали твори українських, зарубіжних класиків та сучасних композиторів, духовна музика, українські народні пісні, які змушували слухача то сумувати, то радіти.

Цікавий та різноманітний репертуар пісень свідчить про те, що наша щедра співуча земля пишається своїми невичерпними талантами, які з роси і води черпають свою силу і снагу, із покоління в покоління продовжуючи примножувати духовну скарбницю краю.

Переглядів: 343 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись