Головна » Новини » Університет "Молодь обирає здоров"я"
10:55
Університет "Молодь обирає здоров"я"

Зустріч з лікарем-наркологом в рамках Університету "Молодь обирає здоров"я"

        Розпочав роботу Університет «Молодь обирає здоров'я», метою проведення  якого є  навчання  учнів відповідального ставлення до власного здоров׳я і здоров׳я оточуючих як до найвищих суспільних та індивідуальних цінностей .

       Методист Івано-Франківського державного центру естетичного виховання  Світлана Михайлівна Деделюк,  проводить Університет «Молодь обирає здоров'я» у тісній співпраці з обласним лікувально-фізкультурним  центром  «Здоров'я» та високопрофесійними кваліфікованими фахівцями різних медичних галузей, згідно розробленої тематики,  з урахуванням інформаційних потреб молоді.

       27 вересня 2016 року на  базі вищого художнього професійного училища №3 м.Івано-Франківська  відбувся Університет на тему: «Алкоголь і алкоголізм, їх шкідливий вплив. Лікування і профілактика алкоголізму» - зустріч з  лікарем наркологом  Любов Орестівною Луцьк.  

        На університеті  йшлося про шкоду алкоголю, тютюну та наркотиків для організму людини, учні переглянули відеоматеріал  реальних подій і фактів із життя про вплив алкоголю та тютюну на організм людини та активно обговорювали питання несвідомого ставлення людей до свого здоров'я.

Переглядів: 338 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись