Головна » Новини » Триває обласний конкурс аматорських колективів "Україна - це ми"
10:11
Триває обласний конкурс аматорських колективів "Україна - це ми"

        Вже другий тиждень  триває обласний конкурс аматоських колективів професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, творчі звіти  «Україна – це ми». Мета конкурсу -  забезпечення права молоді на  творчий, інтелектуальний, естетичний розвиток; сприяння їх морально-духовному становленню, патріотичному вихованню,  підготовці до активної,  творчої діяльності; покращення творчих здібностей у різних видах мистецтва, збагачення репертуару і підвищення виконавської майстерності, подальшого розвитку і популяризації аматорського мистецтва, виховання у молоді загальнолюдської культури, залучення її до джерел народної  творчості.

          Конкурс є підсумком роботи гуртків аматорського мистецтва за навчальний рік. Керівники гуртків творчо та  відповідально підходять до підбору репертуару, щоб показати мистецький потенціал своїх вихованців, продемонструвати світосприйняття молоді через призму танцю, пісні, поетичного слова…

          Національно-патріотична тематика - головне режисерське  спрямування  цьогорічних звітів. Молодь доносить до глядача новий музичний матеріал, написаний сучасними авторами на тему війни, тему великого героїзму хлопців, які стоять на варті миру і спокою України, жертвуючи своє життя за нас.

          Кращі аматорські колективи та окремі виконавці будуть запрошені до участі у благодійних концертах, організованих  Івано-Франківським державним центром естетичного виховання.

Переглядів: 470 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись