Головна » Новини » Семінар-практикум музичних керівників професійно-технічної та вищої освіти
13:15
Семінар-практикум музичних керівників професійно-технічної та вищої освіти

Семінар-практикум музичних керівників

професійно-технічної та вищої освіти

   13 лютого 2018 року за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання відбувся семінар-практикум керівників музичних гуртків закладів професійно-технічної та вищої освіти на тему «Робота з учнівським хоровим колективом в сучасних умовах» на прикладі Народного художнього колективу «Гердани» ВПУ № 21 м. Івано-Франківська та «Особливості вокальної техніки у естрадному мистецтві» за участю керівника гуртка ІФДЦЕВ Ватащук Вікторії.

      На семінарі були присутні 22 керівники музичних гуртків. Метою даного заходу стали практичні поради щодо планування, організації роботи та створення сприятливих умов для самореалізації особистості на заняттях вокального гуртка.

   Основою семінару стало проведення майстер-класу музичних керівників ВПУ № 21 Ольги Терешкун та Василя Яковишина, які ознайомили учасників семінару з теорією, методикою роботи з початківцем. Після викладу теоретичного матеріалу відбувся показовий виступ учнів з урахуванням практичних навичок.

    В другій частині семінару Вікторія Ватащук на прикладі своїх вихованців продемонструвала (розспівки, вправи під фортепіано, вправи для вокального дихання, тренування дихання в процесі руху). Впродовж семінару у залі панувала справжня творча атмосфера.

    Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює   подяку      дирекції      навчального закладу     ВПУ №21    за співпрацю в організації обласного семінару – практикуму, а також керівникам колективів за проведення показових майстер-класів.

 

 

Переглядів: 273 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись