Головна » Новини » Пам"яті героїв Небесної сотні...
09:42
Пам"яті героїв Небесної сотні...

         Місяць лютий, сумно і з болем в серці, нагадує нам про події, які відбувалися на Майдані у 2014 році…У ці дні кожен з нас, у свій спосіб, відновлює у пам'яті обличчя Героїв, страшні картини палаючого Майдану, «дзвін» металу і звук сирен…

        «Пам'яті Небесної сотні присвячується…» - під такою назвою, 18 лютого,  в рамках  Університету музичного виховання,  відбувся вечір-реквієм. Учням професійно-технічних навчальних закладів міста і їх наставникам, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання, спільно з методичним кабінетом  управління культури  міськвиконкому, представив музичні композиції на тему  Героїв Майдану та війни. Перед молоддю виступив  Мирослав Базилько - дідусь Романа Гурика, який розповів багато цікавих історій із життя Героя, про його громадянську позицію та вболівання  за долю своєї держави.

         Керівник громадянського корпусу полку «Азов» Сергій Сивачук продемонстрував  документальний фільм про життя солдат полку «Азов» в м.Ілловайську, знятий івано-франківським оператором Русланом Ганущаком.  

     

Переглядів: 414 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись