Головна » Новини » Організаційно-методична нарада
09:38
Організаційно-методична нарада

               Організаційно-методична нарада

     11-12 вересня в актовій залі обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти, відбулися організаційно-методичні наради за участю методистів (інспекторів) районних (міських) відділів освіти, ОТГ, директорів ЦДТ та заступників директорів з виховної роботи закладів професійно-технічнічної, вищої освіти області на тему: «Організація виховної та позаурочної роботи по художньо-естетичного напряму у закладах загальної середньої, позашкільної освіти та закладах професійно-технічнічної, вищої освіти області на 2018-2019 н. р».

   У нараді взяли участь начальник відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами, управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністраці Опалко Ірина Михайлівна, головний спеціаліст департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації Дяків Оксана Володимирівна, директор Івано-Франківського державного центру естетичного виховання Кузбит Михайло Володимирович та методисти ІФДЦЕВ.

  Учасники наради обговорили системність роботи, зокрема організацію конкурсів, організацію позаурочної роботи з студентською та учнівською молоддю протягом року. Центром ІФДЦЕВ було враховано всі пропозиції та побажання методистів (інспекторів) районних (міських) відділів освіти, ОТГ, директорів ЦДТ та заступників директорів з виховної роботи закладів професійно-технічнічної, вищої освіти області.

Переглядів: 331 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись