Головна » Новини » Обласний семінар-практикум керівників хореографічних колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.
11:12
Обласний семінар-практикум керівників хореографічних колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Cемінар - практикум

керівників хореографічних колективів

 

      16 листопада 2017 року, на базі Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді м. Калуша відбувся обласний семінар-практикум керівників хореографічних колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

  Організатором семінару-практикуму є Івано-Франківський державний центр естетичного виховання (директор Кузбит М.В.).

      Даний семінар проводився з метою підвищення рівня знань та навичок керівників хореографічних колективів області, розкриття внутрішнього потенціалу учасників, виведення їх на новий рівень обізнаності у тенденціях розвитку сучасної і народної хореографії та обміну досвідом роботи керівників гуртків хореографічного напряму. Семінар виявився корисним для фахівців різних хореографічних жанрів.

     Керівник зразкового театру танцю «Фламінго» Сабодаш Тетяна презентувала основні моменти з організації роботи з дітьми, розповіла про важливі досягнення колективу, участь в різноманітних обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Маланчук Наталя провела майстер-клас з методики танцювальних рухів сучасного танцю та засобів його втілення.

Фрагменти відкритого уроку у напрямку народної хореографії презентувала Квецько Ольга керівник народного ансамблю танцю «Мереживо» Калуського коледжу культури і мистецтв. Також учасники семінару мали змогу побачити яскраві танцювальні композиції у виконанні вихованців хореографічного гуртка Калуської гімназії ім. Дмитра Бахматюка, керівник Малиновська Олена.

    Проведення семінару підкреслює важливість збагачення, обміну досвідом та внесення новизни у вже відомі техніки танцю, розглядаючи власне хореографічне мистецтво свого навчального закладу.

   Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює подяку Добровольському Володимиру Васильовичу - директору Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді м. Калуша за співпрацю в організації обласного семінару-практикуму та керівникам колективів за проведення показових майстер-класів

 

 

Переглядів: 624 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись