Головна » Новини » Обласний конкурс з образотворчого мистецтва серед злобувачів освіти загальної середньої та позашкільної освіти
10:07
Обласний конкурс з образотворчого мистецтва серед злобувачів освіти загальної середньої та позашкільної освіти

Обласний конкурсу з образотворчого мистецтва

 

      22 лютого 2020 року на базі Навчально-наукового Інституту мистецтв Івано-Франківського Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувся конкурс з образотворчого мистецтва для здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

   Організатори – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

     Мета конкурсу -  виявлення обдарованих учнів та вихованців, сприяння їх творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенню, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва та шанобливого ставлення до відродження духовної культури українського народу.

   В обласному етапі конкурсу взяли участь 80 переможців ІІ районного (міського) етапу конкурсу з образотворчого мистецтва для здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

  Професійне журі високо оцінили індивідуальний творчий підхід виконання завдання, а також художню майстерність, композиційне вирішення на форматі об'єму, простору, світлотіні творчих робіт талановитої молоді.

  Усі роботи сповнені великою любов'ю до образотворчого мистецтва, тим самим підкреслюючи, що мистецтво – це прекрасне, досконале джерело продовження традицій і невід'ємна частина національної культури.

 

 

Переглядів: 393 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись