Головна » Новини » Обласний конкурс театрів фольклору та драматичних колектиів
09:53
Обласний конкурс театрів фольклору та драматичних колектиів

Обласний конкурсу театрів фольклору

та драматичних колективів серед учнів

професійної (професійно-технічної) освіти області.

 

      З 10 по 12 грудня відбувся обласний конкурсу театрів фольклору та драматичних колективів серед учнів професійної (професійно-технічної) освіти області.

       Організатори – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

     Метою даного заходу є залучення молоді до відродження народних традицій, пропаганда українського фольклору та етнографії, збереження звичаїв та обрядів, забезпечення змістовного дозвілля.

    19 колективів демонструвати свої акторські та сценічні здібності. Яскраві образи та харизматичні постаті, були неповторно відтворені у цікавих театралізованих постановках. В своїх виступах актори-аматори жартували, сміялись та піднімали болючу тему для кожного з нас - тему єдності та любові до своєї країни. Багато колективів - учасників обрали фольклорно-етнографічне дійство та занурили всіх присутніх у маловідомі та давно забуті традиції. В яких плавно перепліталася акторська гра, хореографічні постановки та вокальні номери.

      Професійна акторська гра, чудова виконавська та сценічна майстерність, колоритні автентичні костюми все це стало для журі основним критерієм відбору переможців даного конкурсу.

 

Переглядів: 308 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись