Головна » Новини » Обласний конкурс солістів "Пісенний вернісаж"
09:54
Обласний конкурс солістів "Пісенний вернісаж"

 

 

Обласний конкурс солістів «Пісенний вернісаж»

 

      27-28 лютого на базі Вищого професійного училища № 13 м. Івано-Франківська та Івано-Франківського медичного коледжу, відбувся обласний конкурс «Пісенний вернісаж» серед закладів професійно-технічної та вищої освіти. Впродовж двох днів конкурсу безперервно лунала пісня, адже учасники, а їх 89, чесно і старанно боролися за перемогу, доводячи своїм співом, що не обов’язково бути професіоналом-співаком аби достойно проявити свій талант у цьому жанрі. Учасники виступили у трьох номінаціях – народна пісня, українська популярна музика та світовий хіт. Цікавий музичний матеріал, відповідні костюми, власний акустичний супровід та інші засоби підкреслювали високий рівень цьогорічного конкурсу. Музичні керівники у підготовці учнів та студентів врахували всі критерії оцінювання, а це виконавська та акторська майстерність, якість фонограм, сценічна культура учасників, відповідність репертуару вимогам конкурсу.

   Після конкурсного перегляду члени журі відзначили, що всі учасники відповідно підготувалися до участі в конкурсі, на високому рівні представивши свій навчальний заклад. У конкурсі взяли участь 41 учень  із 19 закладів професійно-технічної освіти та 48 студентів із 21 закладу вищої освіти .

   Переможці обласного конкурсу «Пісенний вернісаж» будуть рекомендовані для участі в обласному конкурсі Бурштинове намисто присвяченому Дню матері

        Івано-Франківський державний центр дякує директору Вищого професійного училища № 13 м. Івано-Франківська Данилюку М.П. та директору Івано-Франківського медичного коледжу Стасюку В.В. за створені умови для проведення конкурсу і творчу атмосферу.

 

Переглядів: 332 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись