Головна » Новини » Обласний конкурс поезіїї ,присвячений Дню української мови та писемності
09:54
Обласний конкурс поезіїї ,присвячений Дню української мови та писемності

                                   Обласний конкурс поезії

 

     14-15 листопада на базі Івано-Франківського професійного будівельного ліцею, Івано-Франківського коледжу технологій та бізнесу відбулося справжнє свято художнього слова – обласний конкурс поезії, присвячений Дню української мови та писемності серед учнів та студентів закладів професійно-технічної та вищої освіти.

       Обласний конкурс поезії проводиться департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківським державним центром естетичного виховання.

В конкурсі взяли участь 37 учнів з 19 закладів професійно-технічної освіти та 53 студенти з 21 закладу вищої освіти.

        Основною метою заходу є пропаганда українського поетичного слова, виявлення обдарованої молоді, розвиток емоційності та художнього смаку особистості, пізнання, осмислення краси художнього слова, удосконалення мистецтва живого мовлення, залучення учнівської і студентської молоді до книги як джерела знань, глибокого вивчення культури краю.

      У виконанні конкурсантів звучала патріотика сучасних авторів та авторська поезія на тему війни, Майдану, глибоких і гірких переживань людей, які втратили рідних людей у боротьбі за Україну.

Переглядів: 361 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись