Головна » Новини » Обласний конкурс поезії серед здобувачів освіти закладів загальної  середньої та позашкільної освіти
10:03
Обласний конкурс поезії серед здобувачів освіти закладів загальної  середньої та позашкільної освіти

 

Обласний конкурс поезії серед здобувачів освіти

закладів загальної  середньої та позашкільної освіти

 

         20 листопада 2018 р. в приміщенні Івано-Франківської обласної  універсальної наукової бібліотеки  ім. І. Франка відбувся обласний конкурс поезії серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

  Організаторами заходу виступили департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та Івано-Франківський державний  центр естетичного виховання.

У конкурсі взяли участь 41 учень з 20 закладів загальної середньої освіти районів, міст та об’єднаних територіальних громад і 32 вихованці з 20 закладів позашкільної освіти області

    Мета конкурсу - пропаганда українського поетичного слова, виявлення обдарованої молоді, розвиток емоційності та художнього смаку особистості, пізнання, осмислення краси художнього слова, удосконалення мистецтва живого мовлення, залучення учнівської молоді до книги як джерела знань, глибоке вивчення культури рідного краю.

          Конкурсанти та керівники гуртків мали змогу насолодитися чудовими віршами класиків української літератури, збагнути красу і велич української мови. Виступи учасників засвідчили ретельну підготовку до конкурсу, що вилилась у майстерному читанні поезій, вмілому розкритті художнього образу, естетиці сценічного костюму. Позитивним є той факт, що учні, вихованці та вчителі вдаються до різноманітності та індивідуальності у підборі  поетичного матеріалу.

 

Переглядів: 604 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись