Головна » Новини » Обласний конкурс образотворчого мистецтва учнів та вихованців загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів
09:26
Обласний конкурс образотворчого мистецтва учнів та вихованців загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів

        Проведення конкурсу з образотворчого мистецтва

 

   18 лютого 2017 року на базі Івано-Франківського Інституту мистецтв Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувся конкурс з образотворчого мистецтва для учнів та вихованців загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів області.

  Організатори – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

Основною метою конкурсу стало виявлення обдарованих учнів і сприяння їх творчому розвитку, надання допомоги у подальшому професійному самовизначенню, а також пропагування кращих зразків образотворчого мистецтва та шанобливого ставлення до відродження духовної культури українського народу.

      В обласному етапі конкурсу взяли участь 96 учнів та вихованців загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів Богородчанського, Верховинського, Галицького, Городенківського, Долинського, Калуського, Коломийського, Надвірнянського, Рогатинського, Рожнятівського, Снятинського, Тисменицького, Тлумацького районів, міста Калуша, Івано-Франківська, Болехова, Бурштина, Яремче, Коломиї.

  Професійне журі високо оцінили художню майстерність, композиційне вирішення на форматі, об'єму, простору, світлотіні та передачу у кольорі з живопису і композиції творчих робіт талановитої молоді.

    Усі роботи сповнені великою любов'ю та щирістю до рідної землі, тим самим підкреслюючи, що народне мистецтво – прекрасне, досконале джерело продовження традицій і невід'ємна частина національної культури.

Переглядів: 520 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись