Головна » Новини » Обласний конкурс хореографічних колективів
10:17
Обласний конкурс хореографічних колективів

 

           Обласний конкурс хореографічних колективів

 

     22 лютого 2019 року в приміщенні Івано-Франківського муніципального центру дозвілля відбувся обласний конкурс хореографічних колективів, з метою збереження, розвитку, популяризації танцювального мистецтва, підвищення виконавчої майстерності, сценічної культури хореографічних колективів.

    Конкурс проводився департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації та Івано-Франківськиим державним центром естетичного виховання в два етапи: I етап – на районному (міському) рівні, II етап – на обласному рівні, в 2-ох номінаціях («Народна хореографія» та «Сучасна хореографія»).

  В конкурсі взяли участь 32 хореографічні колективи з 19 районів (міст) області.

 Колективи вражали і чарували оригінальними композиційними постановками, яскравим костюмованим різнобарв'ям, виконавською та  технічною майстерністю. Компетентне журі конкурсу відзначило високий виконавський рівень танцювальних колективів.

  Переможці і кращі колективи конкурсу будуть нагороджені грамотами та  подяками департаменту освіти, науки та молодіжної політики.

 Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює подяку директору департаменту культури Івано-Франківської міської ради Н.Л.Загурській та директору Івано-Франківського муніципального центру дозвілля Л.І.Муравйовій за  створення належних умов  для проведення обласного конкурсу.

 

 

Переглядів: 432 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись