Головна » Новини » Обласний конкурс хореографічних колективів
10:04
Обласний конкурс хореографічних колективів

Свято танцю

     Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 25.12.2015 р. № 42-2/2015, (зі змінами та доповненнями), згідно з Положенням про проведення обласного конкурсу хореографічних колективів, затвердженим наказом департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 19.01.2016р. №29 та зареєстрованим в Головному територіальному управлінні юстиції в Івано- Франківській області від 23.01.2016р. №06/1272, з метою збереження, розвитку, популяризації танцювального мистецтва, підвищення виконавчої майстерності, сценічної культури хореографічних колективів

     28 лютого 2017 року в приміщенні Івано-Франківського муніципального центру дозвілля відбувся обласний конкурс хореографічних колективів. Конкурс проводився департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківськиим державним центром естетичного виховання в два етапи: I етап – на районному (міському) рівні, II етап – на обласному рівні, та в 2-ох номінаціях (народний та сучасний танець).

    В конкурсі взяли участь всі райони та міста області 30 танцювальних колективів.

    Учасники конкурсу представляли народні, бальні, спортивні танці та цілі композиції.

     Компетентне журі конкурсу в особі Івана Курилюка, народного артиста України, Михайла Кузбита, заслуженого працівника культури України, Ганни Огородничук, заслуженого працівника культури України, Уляни Почемсани відмінника освіти України, керівника зразкового ансамблю бального танцю «Грація» Будинку дитячої та юнацької творчості Коломийської міської ради, Оксани Судол керівника зразкового ансамблю бального танцю «Джерельце» Долинського народного дому, Мирослави Цюцьмаць директора комунального концертного закладу культури «Об’єднання муніципальних мистецьких колективів м. Івано-Франківська», члена Івано-Франківського осередку Національної спілки хореографів України, Наталії Чашечнікової керівника спортивного танцю «Школи В. Ями» відзначило високий виконавський рівень танцювальних колективів.

     Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики і цінними подарунками.

 

Переглядів: 568 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись