Головна » Новини » Обласний   конкурс     аматорських  колективів ПТНЗ та ВНЗ області.
15:09
Обласний   конкурс     аматорських  колективів ПТНЗ та ВНЗ області.

                  Завершився  обласний   конкурс 

   аматорських  колективів ПТНЗ та ВНЗ області.

       24 березня завершився обласний конкурс аматорських колективів (творчі звіти) професійно – технічних та  вищих начальних закладів під назвою «Україна – єдина країна».                                       

        Метою конкурсу було забезпечення права учнів та студентів  на творчий, інтелектуальний, естетичний розвиток; сприяння їх морально-духовному становленню, патріотичному вихованню,  підготовці до активної,  творчої,  соціально значущої професійної діяльності; покращення творчих здібностей у різних видах мистецтва, збагачення репертуару і підвищення виконавської майстерності, подальшого розвитку і популяризації аматорського мистецтва, виховання у молоді загальнолюдської культури, залучення її до джерел народної  творчості.

      У творчих звітах  взяло участь понад 1800 учнів та студентів   із   38 навчальних закладів  ПТНЗ та ВНЗ області.

      Колективи  навчальних закладів демонстрували запальні   українські та сучасні танці,  велично і задушевно лунали  хорові твори, вдало звучали музичні композиції вокально-  інструментальних ансамблів, любов  та гордість  до своєї країни в піснях оспівували  малі вокальні форми.

      Високий професіоналізм, творчий підхід, вдалий  підбір репертуару  багатьох колективів засвідчує потребу в такому конкурсі.    

      Колективи - переможці конкурсу будуть запрошені на заключний  Гала-концерт присвячений Дню матері, який відбудеться у травні. 

Переглядів: 421 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись