Головна » Новини » НАРАДА
08:19
НАРАДА

Відбулася організаційно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а.

   21 вересня 2017 р. в актовій залі обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти, відбулася організаційно-методична нарада заступників директорів з виховної роботи професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації області, організована Івано-Франківським державних центром естетичного виховання (директор М.В.Кузбит) на тему : «Організація виховної та позаурочної роботи художньо-естетичного напряму у ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а. області на 2017-2018 н.р.»

     У нараді взяли участь начальник управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики І.О.Гаврилюк, головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики О.В.Дяків, методисти ІФДЦЕВ. На порядок денний було винесено ряд питань щодо основних напрямів виховної, правовиховної та позаурочної роботи в навчальних закладах.

      У ході наради учасниками обговорювались різні робочі питання, зокрема організація конкурсів, творчих звітів, проведення університетів, організація позаурочної роботи з студентською та учнівською молоддю.

Переглядів: 404 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись