Головна » Новини » Cемінар хореографічних колективів
11:16
Cемінар хореографічних колективів

 

Семінар - практикум керівників

хореографічних колективів

 

     26 грудня 2019 р. на базі Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості відбувся обласний семінар - практикум керівників хореографічних колективів.

    Даний семінар проводився з метою підвищення рівня знань та навичок керівників хореографічних колективів області, розкриття внутрішнього потенціалу учасників, виведення їх на новий рівень обізнаності у тенденціях розвитку бальної і народної хореографії та обміну досвідом.

  Привітав учасників семінару директор Івано-Франківського державного центру естетичного виховання Михайло Кузбит. Ірина Волинська директор Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості презентувала та ознайомила зі змістом і системою роботи свого позашкільного закладу, а методист Вікторія Гривнак розповіла про зайнятість вихованців та формування і реалізацію творчого потенціалу особистості.

   Наступною частиною семінару стали майстер-класи Тараса Гедзика керівника гуртка танцювального колективу «Карпатський віночок», який практично із залученням учасників семінару розбирав основні рухи поліської польки та німецького танцю.

   Фрагменти відкритого уроку у напрямку бальної хореографії презентували Ірина та Віталій Микицей керівники зразкового ансамблю бального танцю «Ритм-Престиж». Крім того учасники мали змогу побачити яскраві танцювальні композиції у виконанні вихованців даного хореографічного гуртка.

   Учасники зазначили, що семінар виявився корисним для фахівців різних хореографічних жанрів і висловили побажання зустрічатися частіше.

  Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює подяку директору Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості Ірині Волинській за співпрацю та організацію обласного семінару-практикуму.

 

Переглядів: 521 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись