Зареєструватись
Головна » Новини

Завершився один з улюблених творчих заходів  учнівської та студентської молоді – обласний конкурсу театрів фольклору та драматичних колективів професійно-технічних  та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, який тривав вподовж грудня.

Організатор конкурсу – Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

 Широка палітра постановок, цікавий, різножанровий і  різнохарактерний репертуар представили на конкурс творчі колективи навчальних закладів. Молоді актори-аматори під орудою своїх творчих наставників - художніх та музичних  керівників, викладачів-філологів, керівників  драматичних гуртків  гідно представили свій навчальний заклад на конкурсі.

Кожен колектив-учасник продемонстрував свій виступ з урахуванням основних вимог конкурсу. До них журі зараховувало виконавську майстерні ... Читати далі »

Просмотров: 448 | Додав: ifdcev | Дата: 22.12.2015

     На виконання листа Івано-Франківського державного центру естетичного виховання «Про впровадження героїко-патріотичних заходів у ПТНЗ області» у ВПУ № 7 м. Калуша проведено ряд заходів, а саме: тематична лінійка До Дня гідності та Свободи (23.11.2015р.), урок мужності «Героями не народжуються»  за участю учасника бойових дій в зоні АТО Кудибіна І.О. (01.10.2015р.), урок мужності «Герої серед нас»  за участю учасника бойових дій в зоні АТО Коваля О.М.(20.11.2015р.),зустріч з активістами Майдану з нагоди 2-ї річниці  Революції гідності «Слава героїв жива» (19.11.2015р.).

     В рамках заходу була проведена широка роз’яснювальна робота стосовно суспільно-політичної ситуації в країні, зовнішніх загроз та проявів сепаратизму; звернено увагу на патріотичну складову почесного обов’язку захисту Вітчизни, форм ... Читати далі »

Просмотров: 384 | Додав: ifdcev | Дата: 22.12.2015