Головна » Новини » Завершився обласний конкурс вокальних та інструментальних гуртів
10:52
Завершився обласний конкурс вокальних та інструментальних гуртів

Завершився обласний конкурс вокальних та

інструментальних гуртів.

 

       Вже другий рік поспіль проходить обласний конкурс вокальних та інструментальних гуртів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти започаткований департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації і Івано-Франківським державним центром естетичного виховання.

      З 19 по 21 березня талановиті інструменталісти та не менш обдаровані вокальні гурти демонстрували  вражаючу техніку виконання та  ансамблевість. Керівники та учасники з великою відповідальністю підійшли до вибору творів та загального образу виконавців. Конкурс допоміг розкрити нові таланти як в інструментальному так і  у вокальному жанрі.

   Загалом в конкурсі взяли участь 265 учнів закладів загальної середньої освіти та 149 вихованців закладів позашкільної  освіти області.

  Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює подяку керівникам місцевих органів управління освітою: відділу освіти, молоді та спорту Брошнів-Осадської селищної ОТГ (Л.Чалчинська), відділу освіти Надвірнянської райдержадміністрації (С.Северинов), управлінню освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації (Г. Микитюк) за створення належних умов для проведення обласного конкурсу.

 

 

Переглядів: 367 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись