Головна » Новини » Свято День матері
08:45
Свято День матері

Концерт та виставка,

присвячені Дню матері

 

       13 травня 2018 р. на площі Ринок м. Івано-Франківська відбувся концерт учнівських та студентських колективів і виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері.

   Організатори - департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

     Основна мета заходу – визнання та популяризація Дня матері, виховання та розвиток в дітей любові до матері, духовного збереження сімейних цінностей та традицій українського народу.

    Учасниками концерту та виставки стали переможці обласних конкурсів серед закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти області.

    Високою майстерністю, чистотою виконання, неповторністю колориту, вдало підібраною тематикою творів, оригінальними костюмами вражали танцювальні, вокальні, інструментальні колективи та окремі виконавці.

  Виставка виробів декоративно-ужиткового образотворчого мистецтва – це звіт проведеної гурткової роботи за рік, демонстрація творчого потенціалу учнів та студентів. Загалом було представлено близько 400 експонатів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти.

  Вироби, які були представлені на виставці свідчили про зацікавленість молоді до традиційних народних промислів Прикарпаття: художня різьба, ковані вироби, вишивка, твори живопису, кулінарні та кондитерські вироби, меблі та багато розробок які здатні вирішити актуальні проблеми сьогодення і використовуватися в навчальному процесі та промисловості, чим зацікавили відвідувачів та гостей міста.

   Івано-Франківський державний центр естетичного виховання висловлює щиру подяку керівникам місцевих органів управління освітою та директорам закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної та вищої освіти області за належну підготовку колективів та участь їх у концерті і виставці.

   Також варто відзначити, що концерт студентських та учнівських колективів і виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері стали урочистістю та святом як для учасників так і для глядачів.

Переглядів: 363 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись