Головна » Новини » Обласний конкурс плакатів присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом
08:20
Обласний конкурс плакатів присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом

    «Скажемо СНІДу НІ! Твоє життя – твій вибір»

 

      01-08 грудня 2017 р., у фортечній галереї «Бастіон», за ініціативи Івано-Франківського державного центру естетичного виховання спільно з департаментом охорони здоров'я облдержадміністрації, обласним лікувально-фізкультурним центром «Здоров´я» і обласним Комітетом товариства Червоного Хреста, триває обласний конкурс плакатів серед учнів та студентів закладів професійно-технічної та вищої освіти під девізом: «Скажемо СНІДу НІ! Твоє життя – твій вибір».

   Захід приурочено до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, згідно з програмою Національної координаційної ради з питань запобігання поширення ВІЛ-інфекції/СНІДу, який спрямований на вдосконалення багатогалузевих підходів до профілактики ВІЛ/СНІДу серед студентської та учнівської молоді, з метою пропаганди здорового способу життя і зниження впливу негативних наслідків епідемії ВІЛ-інфекції на суспільство.

    Журі у складі начальника відділу організації методичної допомоги населенню ДОЗ ОДА Л.Сабадаш, директора Івано-Франківського державного центру естетичного виховання М.Кузбита, голови обласного Комітету Товариства Червоного Хреста В.Старченка, заступника головного лікаря обласної клінічної інфекційної лікарні Н.Дьоміної, головного позаштатного спеціаліста ДОЗ ОДА з питань пропаганди здорового способу життя Т.Мислицької, лікаря-методиста ОЛФЦ «Здоров'я» Т.Зозуляк, в.о. заступника директора ІФДЦЕВ С.Деделюк відзначили кращі роботи учнів та студентів закладів професійно-технічної та вищої освіти.

   Загалом на конкурс було представлено 49 тематичних плакатів із 17 закладів вищої освіти та із 19 закладів професійно-технічної освіти області.

Переглядів: 409 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись