Головна » Новини » Концерт аматорських колективів та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері
08:40
Концерт аматорських колективів та виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері

 

 Концерт та виставка,

присвячені Дню матері

 

       14 травня 2017 р. на площі Ринок м. Івано-Франківська відбувся концерт учнівських та студентських колективів і виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері.

   Організатори – департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, Івано-Франківський державний центр естетичного виховання.

      Основна мета заходу – виховання та розвиток в дітей любові до матері, духовного збереження сімейних цінностей та традицій українського народу.

     Учасниками концерту та виставки стали переможці обласних конкурсів серед ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., загальноосвітніх, позашкільних навчальних та інтернатних закладів обласного підпорядкування, а це близько 550 учнів та студентів.

     Танцювальні, вокальні, інструментальні колективи та окремі виконавці вразили високою майстерністю та чистотою виконання, неповторністю колориту, тематикою пісень, оригінальними костюмами та вдало підібраним музичним супроводом.

    Виставка виробів декоративно-ужиткового образотворчого мистецтва – це звіт проведеної гурткової роботи за рік, демонстрація творчого потенціалу учнів та студентів. Було представлено близько 600 експонатів з навчальних закладів області.

   Вироби, які були представлені на виставці свідчили про зацікавленість молоді до традиційних народних промислів Прикарпаття: художня різьба, ковані вироби, вишивка, твори живопису, кулінарні та кондитерські вироби, меблі та багато розробок які здатні вирішити актуальні проблеми сьогодення і використовуватися в навчальному процесі та промисловості, чим зацікавили відвідувачів та гостей міста.

     ІФДЦЕВ висловлює щиру подяку керівникам місцевих органів управління освітою та директорам ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., загальноосвітніх, позашкільних навчальних та інтернатних закладів обласного підпорядкування за підготовку колективів та участь їх у концерті та виставці.

      Окрема подяка від організаторів святкового дійства начальнику управління патрульної поліції м. Івано-Франківська за охорону громадського порядку і безпеку руху учасників концерту та виставки; директору департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації за сприяння у забезпеченні чергування медичних працівників під час проведення заходу.

     Також варто відзначити, що концерт учнівських колективів і виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, присвячені Дню матері стали урочистістю та святом як для учасників так і для глядачів.

Переглядів: 446 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись