Головна » Новини » "Бурштинове намисто" об"єднало талановитих і небайдужих....
12:38
"Бурштинове намисто" об"єднало талановитих і небайдужих....

02.06.2015  року    відбувся   благодійний      гала концерт  переможців ХІІ обласного конкурсу “Бурштинове намисто” серед   аматорських колективів професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації,присвячений міжнародному  Дню захисту дітей.

       Конкурс  проводиться щорічно та об’єднує талановиту молодь Прикарпаття. Свою майстерність демонструють танцювальні , вокальні, інструментальні колективи та окремі виконавці. Члени журі визначають  переможців конкурсу і нагороджують  їх грамотами та подарунками.

Ідея проведення гала концерту переможців конкурсу  у форматі благодійного виникла з ініціативи департаменту освіти і науки ОДА (директор В.Кімакович) та Івано-Франківського державного центру естетичного виховання (директор М.Кузбит). Система освіти області, зокрема професійно-технічні та вищі навчальні І-ІІ р.а.,  активно долучилися до збору коштів для пораненого бійця АТО, нашого земляка, випускника Івано-Франківського вищого професійного училища №13 Василя Рокицького та зібрали більше 20 тисяч гривень, які вручили матері бійця на початку концерту.

Талановита молодь, аматорські колективи та окремі виконавці ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а., силою мистецтва  проявили  свій патріотизм і гідність, шляхетність і милосердя, добро і любов, які є  основою нашого життя.

Глядацька аудиторія серед яких учні, ліцеїсти,  студенти, педагогічні працівники, військові, курсанти та семінаристи  була об’єднана духом єднання сердець за щасливу долю України.

Від імені ІФДЦЕВ висловлюємо щиру подяку всім, хто активно долучився до благодійності як силою мистецтва так і  матеріально.

 

                                                                                                       

Переглядів: 636 | Додав: ifdcev | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Зареєструватись